Huntelaar: ‘Prachtig te horen dat een club als Real Madrid je wil hebben’

De interesse van Real Madrid streelt Klaas Jan Huntelaar. “Natuurlijk is het prachtig om te horen dat zo’n club je zou willen hebben. Wat ik het vooral mooi vind is, is dat het een ploeg is van kampioenen,” aldus Huntelaar tegenover AS. “Maar de realiteit is dat het enkel nog maar geruchten zijn. Ik zal moeten wachten. We zullen zien wat er gaat gebeuren.”

“Real beschikt over een echt vedettenteam en dat spreekt me ongelooflijk aan. Ik heb al met Ruud en Wesley gesproken en ook zij laten zich enkel in positieve bewoordingen uit over de club”.

Op de vraag of hij het Europese topniveau wel zal aankunnen, windt Huntelaar er alvast geen doekjes om. “Ik denk dat iemand die veel doelpunten maakt in Nederland dat ook in andere competities zal kunnen”, blikt hij vol vertrouwen vooruit.

De spits die op dit moment met 27 treffers topscorer is van de Nederlandse Eredivisie staat hoog op het lijstje van de Spaanse kampioen, die vermoedelijk afscheid gaat nemen van Javier Saviola en Roberto Soldado. Coach Bernd Schuster heeft al aangegeven een nieuwe spits te willen.

Huntelaar heeft bij Ajax een contract tot medio 2010 en zou ook worden gevolgd door onder meer Manchester United, Chelsea en Juventus.

Related posts