Gabri naar Spanje om te revalideren, ook Engelaar mist FC Twente -Ajax

Gabri heeft van Ajax toestemming gekeregen, om te gaan revalideren in zijn vaderland Spanje.De middenvelder viel vorige week in de beginfase van de competitiewedstrijd tegen Willem II uit met een hamstringblessure.

‘Het is zeker dat deze blessure wel enkele weken in beslag neemt, en als Gabri liever in Spanje aan zijn revalidatie werkt, hebben wij daar geen problemen mee, aldus trainer Adrie Koster’. Mogelijk mist Gabri de rest van de competitie door de blessure. Ook bij de tegenstander van aanstaande zondag, FC Twente, ontbreekt een belangrijke schakel op het middenveld. Orlando Engelaar leek klaar voor een terugkeer in de competitie, maar moet de wedstrijd tegen Ajax aan zich voorbij laten gaan. Doordat Engelaar nog niet genoeg wedstrijdritme heeft opgedaan, heeft trainer Rutten besloten om hem niet op te nemen in de wedstrijdselectie.

Related posts