Ook Stekelenburg ontbreekt tegen PSV

Ajax moet het morgen in de uitwedstrijd tegen PSV naast de geblesseerden Gabri en De Jong ook doen zonder Maarten Stekelenburg. De doelman ontbreekt vanwege privé-omstandigheden. Dennis Gentenaar zal tegen de Eindhovenaren het Ajax-doel verdedigen.

Jong Ajax-keeper Marco van Duin is door de technische staf aan de selectie toegevoegd. Ajax kan naast Stekelenburg ook niet beschikken over Gabri, Siem de Jong, Gregory van der Wiel, Erik Heijblok (allen geblesseerd), Ismael Urzaiz (ziek) en Laurent Delorge (nog niet fit genoeg).

Selectie Ajax voor het duel tegen PSV:
Dennis Gentenaar, Marco van Duin, John Heitinga, Thomas Vermaelen, Samuel Kuffour, Jan Vertonghen, George Ogararu, Bruno Silva, Edgar Davids, Dennis Rommedahl, Rasmus Lindgren, Jeffrey Sarpong, Kenneth Perez, Urby Emanuelson, Klaas Jan Huntelaar, Leonardo, Luis Suarez, Kennedy

Related posts