Kruiswijk: ‘Ik had contact met Ajax, Feyenoord en PSV’

Zowel Ajax, Feyenoord als PSV hadden een oogje op Arnold Kruiswijk maar de verdediger van FC Groningen koos uiteindelijk voor een contract bij Anderlecht, zo beweert Kruiswijk zelf in de Belgische krant Het Nieuwsblad. Zijn contract bij FC Groningen loopt af en dus was hij in de winterstop transfervrij geweest.

“Ik had contact met de top drie uit Nederland en kon ook naar kleinere ploegen in Duitsland en Italië, maar Anderlecht was meteen concreter. Deze club heeft een traditie met Nederlanders. Onder anderen Jan Mulder, Robbie Rensenbrink en Arie Haan waren hier aan de slag. Ik wil hen opvolgen. Ik zal zelfs Frans leren om mij te integreren in deze club en ook enkele Belgenmoppen. Als ze mij dan plagen als Nederlander, dan kan ik direct een antwoord geven”, aldus de jeugdinternational. Kruiswijk had dus zomaar na Luis Suárez, Bruno Silva en Rasmus Lindgren de vierde Groninger kunnen zijn die door Ajax aangetrokken werd binnen één jaar.

Related posts