Luis Suarez in de basis tegen Willem II, Kennedy en Luque buiten selectie

Luis Suarez begint aanstaande zondag in de basis tegen Willem II. De laatste weken kwam Suarez steeds als invaller in de ploeg. Zondag tegen Willem II zal de grillige aanvaller uit Uruguay de voorkeur krijgen boven Dennis Rommedahl.

Iedere ploeg moet je anders bestrijden zegt Adrie Koster. Met Urby Emanuelson hadden we wat meer evenwicht op het middenveld. Zondag spelen we tegen Willem II, een ploeg die erg goed kan verdedigen. De ploeg uit Tilburg heeft momenteel minder tegendoelpunten dan Ajax. Dus dat zegt voldoende

Dennis Gentenaar zal wel op de reservebank plaatsnemen. Eerder deze week kampte de reservedoelman met rugklachten, maar na de training van zaterdag blijkt hij fit genoeg.

Tribuneklanten
Opvallend is verder dat Adrie Koster geen beroep zal doen op Kennedy Bakircioglu, die vorige week stevige kritiek had op de coach. Of dit de reden is dat hij buiten de selectie valt is niet bekend. Kennedy krijgt gezelschap van Luque die ook op de tribune mag plaatsnemen.

De selectie voor het duel tegen Willem II ziet er als volgt uit:

Doel: Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar

Verdediging: Bruno Silva, Johnny Heitinga, Thomas Vermaelen, Samuel Kuffour, Jan Vertonghen, George Ogararu.

Middenveld: Urby Emanuelson, Edgar Davids, Gabri, Rasmus Lindgren, Kenneth Perez, Siem de Jong.

Aanval: Klaas-Jan Huntelaar, Leonardo, Luis Suarez, Dennis Rommedahl.

Vermoedelijke opstelling Willem II: Aerts, Janse, Baelum, Hill, Swinkels, Van der Struijk, Kargbo, Boutahar, Grégoire, Poepon en Demouge.

Arbitrage
De wedstrijd zal zondag in een uitverkochte ArenA, onder leiding staan van scheidsrechter Kevin Blom, die geassisteerd zal worden door de grensrechters, Simons en Van de Ven.

De laatste edities van AJAX-Willem II
2005-2006 08-02-2006 AJAX-Willem II 1-0
2006-2007 03-12-2006 AJAX-Willem II 6-0

Related posts