Sneijder ’tipt’ Real Madrid over Huntelaar

Abonnees van de Spaanse sportkrant AS zagen vrijdagochtend het lachende gezicht van Wesley Sneijder op de deurmat liggen. ‘De beste Sneijder hebben we in Madrid nog niet gezien,’ zegt de middenvelder in een paginagroot interview. ‘Het eerste seizoen staat altijd in het teken van wennen: aan de club, de stad en de competitie. Het tweede jaar wordt veel beter.’

Of dat ook met nog een Nederlander in de selectie van Real Madrid gaat gebeuren zegt Sneijder, ‘Volgens mij zou Klaas-Jan Huntelaar prima passen bij een club als Real Madrid,
Huntelaar is een magnifieke speler, volgens mij staat hij op 26 goals in 28 wedstrijden of zo. Dat is niet eenvoudig, kan ik je verzekeren. Huntelaar is een ‘killer’.

Sneijder staat nog steeds achter zijn beslissing van vorig jaar om Amsterdam te verruilen voor het Spaanse Madrid. Ik denk nog heel veel aan Ajax, want je moet niet vergeten dat ik daar ben gegroeid tot wat ik nu ben. Ajax blijft mijn club, maar als een club als Real Madrid aan de deur klopt, dan moet je die kans pakken.

Als Huntelaar de stap wil maken zal ik hem zeker aanraden bij Real Madrid, zegt Sneijder in de Spaanse sportkrant AS. Klaas-Jan is een topper en hij zal vast en zeker wel gekocht worden door een grote club.

Related posts