Adriaanse tekent bij Red Bull Salzburg

Co Adriaanse, die lange tijd als mogelijke opvolger van Adrie Koster op het lijstje zou staan bij Ajax, heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Adriaanse heeft nooit onder stoelen of banken geschoven graag nog eens aan de slag te gaan bij de Amsterdammers.

Sinds het aantrekken van Marco van Basten als nieuwe hoofdcoach was Ajax voor Adriaanse geen optie meer. Zelf is de oud trainer van Willem II, AZ, Ajax en FC Porto heel erg blij met zijn nieuwe werkgever. “Ik ben zeer onder de indruk van de professionele structuur van de club en het attractieve imago. Ik zal met veel enthousiasme beginnen.”

Sportief directeur Heinz Hochhauser is ook zeer te spreken over de nieuwe aanwinst. “Adriaanse was de man die we al geruime tijd wilden strikken, door zijn moderne aanvallende tactiek en zijn passie voor het verbeteren van jonge spelers past hij uitstekend bij de lange termijn visie van de club.”

Related posts