Zaakwaarnemer: ‘Weet niets van geruchten: Leonardo zit met zijn hoofd bij Ajax’

Vooralsnog is het huwelijk met Ajax nog geen voorspoedige. De flankspeler raakte kort na zijn komst vorig jaar zwaargeblesseerd. Hoewel hij al een poos hersteld is vijzelt hij zijn minutentotaal nauwelijks op. En dus zou de grillige Zuid-Amerikaan deze zomer vertrekken uit Amsterdam. NEC en FC Twente worden nadrukkelijk met hem in verband gebracht (zie bericht), maar volgens zijn zaakwaarnemer Hans Coret is er van interesse geen sprake.

“Ik lees die vreemde berichten in de media ook. Ik vraag me af wie die verhalen de wereld in brengt. Leonardo zit met zijn hoofd bij Ajax. Hij is bovendien pas hersteld van een zware blessure. We kijken de ontwkkelingen de komende maanden aan. Pas dan kijken we mogelijk verder”, zo laat hij weten tegenover Voetbalvandaag.nl

Related posts