Perez verwacht mogelijk nieuw systeem bij Ajax onder Van Basten

Kenneth Perez acht de kans aanwezig dat de nieuwe trainer Marco van Basten het 4-3-3-systeem overboord gaat gooien. Van Basten deed dit na lange tijd ook bij het Nederlands elftal en heeft al aangegeven meer te gaan kijken naar de mogelijkheden en de wensen van de spelers en zich niet blind te staren op een bepaald systeem (4-3-3) dat gebruikelijk is. “Je kunt wel zeggen dat zijn resultaten bij het Nederlands elftal heel erg goed zijn,” aldus de Deen in Ajax Life.”Hij luistert nu ook naar de spelers en is van systeem veranderd. Misschien gaat hij dat hier ook wel doen.”

Ook Co Adriaanse en Ronald Koeman goochelden in het verleden al het met systeem bij Ajax, maar telkenmale werd weer teruggekeerd naar 4-3-3, het systeem wat ook onder Adrie Koster in de meeste duels wordt aangehouden.

Related posts