Donderdag 13 maart thema-avond AFCA Supportersclub: ‘Ajax, de weg naar winst’

Donderdagavond 13 maart zal de AFCA Supportersclub een thema-avond organiseren. De thema-avond zal gaan over het onderzoeksrapport van de commissie-Coronel, ‘Ajax,de weg naar winst’. De supportersclub heeft twee speciale gasten voor deze avond uitgenodigd, namelijk misdaadverslaggever Peter R.de Vries en columnist annex schrijver Menno Pot.

Zij vormen samen met een bestuurslid van de AFCA Supportersclub een panel, die een aantal stellingen krijgt voorgelegd inzake het onderzoeksrapport Coronel. Zij zullen hierop hun mening geven. Uiteraard is er voor ieder aanwezige de kans om hierop te reageren, en mee te gaan in de discussie, ‘Ajax, de weg naar winst’

De thema-avond zal worden gehouden in het supportershome, en is alleen toegankelijk voor leden van de AFCA Supportersclub. Het is wel mogelijk om donderdagavond lid te worden aan de deur van het supportershome. Het lidmaatschapsgeld van 10 euro dient dan wel contant te worden voldaan.

Om 19.00 uur zal het home open gaan, en de discussieavond begint om 20.00 uur
‘Wij hopen zoveel mogelijk leden en aanstaand leden te mogen verwelkomen’ laat de AFCA Supportersclub weten.

Related posts