‘Ajax laat Koster niet vertrekken’

Adrie Koster heeft van Ajax te horen gekregen dat hij komende zomer niet naar PSV mag vertrekken. Al enkele weken circuleren de geruchten, dat de huidige interim-coach in beeld is, om assistent-trainer te worden naast Huub Stevens.

Enkele weken geleden, leek een overgang van Koster een kwestie van tijd. Marco van Basten heeft echter duidelijk gemaakt dat hij de 54-jarige Nuenenaar wil behouden voor een functie bij Jong Ajax. Het is maar de vraag of PSV alsnog een opening richting Koster wil forceren. Ajax zal in dat geval een afkoopsom voor de coach afdwingen.

‘Adrie heeft nog een doorlopend contract bij Ajax, en wij zien in hem de ideale kandidaat om Jong Ajax weer onder zijn hoede te nemen’ aldus Technisch directeur Martin van Geel, die het besluit van Ajax reeds aan Adrie Koster heeft meegedeeld.

Related posts