Restitutie kaarten PSV – Ajax tot vrijdag aanstaande mogelijk via formulier

Zoals wij eerder vandaag al aankondigden komen Ajax-supporters die een toegangsbewijs hebben gekocht voor het afgelaste duel met PSV, maar niet in staat zijn om de wedstrijd bij te wonen op de nieuwe speeldatum (woensdag 19 maart) tot en met vrijdag 14 maart a.s. in aanmerking voor restitutie.

Ajax biedt deze supporters de mogelijkheid om het geld van het omwisselbiljet te ontvangen op hun bankrekening. Hiervoor dien je het digitale formulier volledig voor vrijdag 12.00 uur in te vullen en te versturen. Daarnaast ben je verplicht om het omwisselbiljet naar Ajax te retourneren via: Ajax Supporterszaken, o.v.v. OWB, Antwoordnummer 636, 1100 VE Amsterdam (een postzegel is niet nodig). Na ontvangst van het omwisselbiljet zal Ajax het verschuldigde bedrag z.s.m. aan je overmaken (vergeet niet je naam op het OWB te zetten).

Bij hoge uitzondering gaan de ingeleverde kaarten vervolgens op dindag 18 maart a.s. opnieuw in de verkoop via TicketBox!

Klik hier voor het restitutieformulier

Related posts