PSV-Ajax definitief naar 19 maart

De topper tussen Ajax en PSV, die zondag door een politiestaking geen doorgang kon vinden, is definitief verplaatst naar woensdag 19 maart om 20.45 uur. Dit is zojuist bekendgemaakt door de KNVB. Voor degene die een omwisselbiljet hadden gekocht en op 19 maart verhindert zijn is Ajax bezig met een terugbetalingsregeling. Hierover verschijnt vanmiddag danwel morgen meer informatie.

Ook Ajax-trainer Adrie Koster is blij met woensdag 19 maart als nieuwe datum: “We willen spelen op de dichtstbijzijnde datum. Hoe eerder we kunnen spelen tegen PSV hoe beter,” zegt hij tegenover Sportweek. Dat de Ajacieden dan een topzware serie voor de kiezen krijgen (PSV-uit op 19 maart, FC Twente-uit op 23 maart, SC Heerenveen-uit op 29 maart en tussendoor worden er op 26 maart nog vriendschappelijke interlands gespeeld) neemt Koster voor lief. “Dat is nou eenmaal zo en daar heeft PSV ook mee te maken. We hadden het liefst afgelopen zondag gespeeld, dat is duidelijk.”

De commotie rond het vertrek van Johan Cruijff is volgens Koster geen item geweest binnen de selectie. “Daar hebben we het niet echt over gehad.”

Related posts