Informatie over lay-out nieuwe shirts 2008-2009: Aegon gaat 1,5 miljoen steken in marketing

Wij hebben wat up to date informatie ontvangen over de nieuwe wedstrijdshirts voor komend seizoen die, zoals bekend, voorzien gaan worden van het originele ‘oude’ Ajax-logo en het logo van de nieuwe hoofdsponsor: Aegon. Het nieuwe uitshirt is inmiddels al drie maal gewijzigd. De laatste berichten zijn dat het wel blauw wordt maar dat de oorspronkelijk geplande gele afwerkingsbies vervangen gaat worden door een witte.

Ook is bekend dat de kampioenssterren, of dat er nu twee of drie gaan zijn, opnieuw niet, zoals dat bij feyenoord wel het geval is, in het shirt geborduurd worden. Eerst zal het nieuwe thuistenue gepresenteerd worden. Enkele weken later is het nieuwe uittenue aan de beurt.

Het Ajax-logo zal niet in het midden van het shirt staan maar iets meer richting het hart. Er zullen geen Andreas-kruizen in de shirts verwerkt zitten. Het logo van Aegon zal niet, zoals eerst gevreesd werd, op een witte achtergrond geplaats worden waardoor de rode balk van het thuisshirt doorbroken zou worden.

Tenslotte weet men te melden dat hoofdsponsor Aegon zo’n 1,5 miljoen euro opzij heeft gezet voor de marketing rond de samenwerking met Ajax.

Related posts