PSV: 19 maart logische datum voor PSV-Ajax, duel tegen de Spurs moet doorgaan!!

Door de politieacties dit weekend, is de KNVB naarstig op zoek naar een nieuwe speeldatum voor de wedstrijd p$v-Ajax. Trainer Sef Vergoosen ziet in 19 maart de juiste datum om het duel te laten plaatsvinden.

‘Dat lijkt mij het meest logisch’ Komende woensdag spelen wij thuis tegen Tottenham Hotspur in de UEFA Cup, en voor 26 maart staat er een oefeninterland gepland. Een week later spelen wij weer Europees,mits we natuurlijk een goed resultaat neerzetten aankomende woensdag, aldus Vergoosen. Of dit ook werkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag.

De politiebonden hebben acties aangekondigd voor de hele maand maart. Directeur Jan Reker zegt hierover: ‘Die wedstrijd moet doorgaan’. Als de politie ook aankomende woensdag de acties doorzet, zal dat voor het nederlandse voetbal een ramp zijn.

Voor p$v zou dat betekenen dat Tottenham Hotspur met 0-3 zou winnen, zonder dat de wedstrijd gespeeld hoeft te worden. Waarschijnlijk zal de UEFA dan niet mild zijn en alle Nederlandse clubs voor 1 jaar uitsluiten van Europees voetbal. Reker denkt niet dat het zover zal komen. We moeten nu met ons allen ons gezonde verstand gebruiken.

Ook de kanditatuur voor het WK in 2018, waarvoor Nederland zich bij de UEFA heeft aangemeld, zou dan door de UEFA wel eens van tafel kunnen worden geveegd.
Reker hoopt dat de politie het niet zover laat komen. ‘Ik ga ervan uit dat het gezonde verstand zegeviert’

Related posts