Politiebond: Komende weken geen acties bij voetbalwedstrijden

De komende weken zuller er geen politie-acties worden gehouden, die voetbalwedstrijden negatief beinvloeden. Dit zegt de voorzitter van de politiebond, Hans van Duijn in het tv-programma Nova.

Vooral voor P$V is dit goed nieuws. De club uit eindhoven vreesde door de acties dat het duel van aankomende woensdag tegen Tottenham Hotspur geen doorgang kon vinden.(zie eerder bericht). ‘Ik acht de kans klein dat het voetbal de komende weken weer wordt getroffen door politiestakingen’ aldus Van Duijn in het tv-programma Nova. Daarmee komt ook het duel feyenoord-AZ, komende woensdag niet in gevaar. Dinsdag wordt VVV-Venlo-FC Twente ingehaald.

Of we deze woorden van meneer Van Duijn serieus moeten nemen moeten we nog maar afwachten, nadat eerder dit seizoen ook al werd verkondigd, dat voetbalwedstrijden geen doelwit meer zouden zijn van de acties van de politiebonden.

Related posts