Slop: Wedstrijd tegen PSV moet zo snel mogelijk ingehaald worden

Jeroen Slop was zaterdag na de uitspraak van de rechtbank in Utrecht zeer teleurgesteld. Dit is de tweede keer in dit seizoen dat we hiermee geconfronteerd worden. Wij vinden het zeer vervelend dat opnieuw de voetballiefhebber hier weer de dupe van wordt.

Voor de spelers en supporters is het besluit ook een enorme tegenslag. Ook voor het team dat in de Amsterdam Arena een waar voetbalfeest had georganiseerd zijn de druiven zuur. De wedstrijd zou in de Arena op de grote schermen te volgen zijn met daaromheen nog tal van activiteiten. ‘Het spreekt voor zich dat dit weer veel geld gaat kosten’ aldus de financieel directeur van Ajax.

Ook voor de competitie is dit niet goed vervolgt Slop, ‘We hadden kans op het inlopen van de achterstand op PSV’, om zodoende weer de spanning terug te brengen in de competitie.
Nu moeten we maar afwachten of dit nog gaat lukken, want er zal moeten worden gezocht naar een nieuwe datum voor dit duel. Dit zal voor de KNVB nog een hele uitdaging worden aangezien de laatste en 34e speelronde gepland staat voor het weekend van 20 april.
Daarover zal hopelijk snel duidelijkheid komen, want Ajax speelt deze wedstrijd liefst zo snel mogelijk en niet aan het einde van het seizoen.

Related posts