Heitinga lijkt te vertrekken ondanks actie fans

Enige tijd geleden zijn een groepje Ajax-fans middels een speciale website op internet een actie gestart om John Heitinga voor de club te behouden. De international heeft een contract tot de zomer van 2011, maar staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs, waaronder Atletico Madrid.Hetinga zelf heeft inmiddels via een keurige brief de initiatiefnemers bedankt voor hun steun maar toch lijkt een vertrek aanstaande gezien zijn reactie.

“Ieder mens heeft zijn eigen ambities, zijn doelstellingen en daarbij hoort ook het overwegen van inslaan van nieuwe wegen. De actie die is gestart, raakt mij uiteraard wel, een nieuw bewijs van de geweldige band die er is. Het weegt mee in een eventuele beslissing om mijn grenzen al dan niet te verleggen”, verklaart Heitinga in een toegezonden brief naar de fans. Toch lijkt een vertrek aanstaande. “Als ik ga, denk en hoop ik dat iedereen het me gunt.”

Related posts