A1 krijgt thuis pak slaag van leeftijdsgenoten Sparta: 0-6

Ajax A1 is in eigen huis vandaag keihard onderuit gegaan tegen het iets hoger op de ranglijst geklasseerde Sparta. Na een ruststand van 0-2 liepen de Rotterdammers uit naar maar liefst een 0-6 overwinning.

,,Als je de wedstrijd gaat analyseren, dan verlies je door individuele fouten. Daar konden we weinig tegenover zetten. In de eerste helft kwam er vanaf de linkerkant af en toe nog wel een aanval door, maar wij waren duidelijk niet in goede doen. En Sparta heeft daar goed van geprofiteerd”, aldus trainer Sonny Silooy op Ajax.nl.

Sparta wachtte de fouten van Ajax rustig af en scoorde er rustig op los. ,,Enkele goals waren dubieus, maar ik ga de scheidsrechter de schuld niet geven. Bij ons gaven te veel jongens niet thuis. Sparta heeft verdiend gewonnen”, aldus de trainer.

Opstelling Ajax A1:
Sergio Padt; Nathaniel Will (55. Rafael Uiterloo), Deniz Aslan, Timothy van der Meulen, Christian Supusepa (70. Kevin Huisman); Frank Olyve, Daley Blind, Rodney Sneijder; Vlatko Lazic, Renaldo Jongebloet (55.Tom Overtoom), Marvin Zeegelaar.

Related posts