Rasmus Lindgren ontbreekt tegen PSV

Adrie Koster kan aankomende zondag tegen PSV geen beroep doen op Rasmus Lindgren. De middenvelder is nog steeds niet voor honderd procent hersteld van zijn hamstringblessure.
‘Rasmus heeft nog steeds last van de linkerhamstring en kan nog niet voluit gaan.Ik denk niet dat hij de wedstrijd tegen PSV haalt’ aldus Koster.

Naast de blessure van Lindgren, kwamen er vandaag nog twee spelers niet fit het trainingsveld af. Albert Luque schijnt last te hebben van zijn bekken. Ismael Urzaiz raakte tijdens de training geblesseerd aan zijn kuit. Zaterdag zal blijken hoe de ernst van de blessures is.

Kenneth Perez, die vorige week tegen Excelsior nog ontbrak wegens griep is wel weer van de partij. Kenneth trainde vrijdag gewoon weer met de groep mee en hoopt zondag op speelminuten tegen zijn ‘oude’ club.

Klaas-jan Huntelaar was door het overlijden van zijn oom, deze week afwezig op de training van Ajax. Aanstaande zaterdag zal Klaas-jan zich weer aansluiten bij de selectie voor het cruciale duel tegen PSV.

Related posts