Koster: ‘Een langer verblijf bij Ajax sluit ik niet uit’

De afgelopen weken is er in de media flink gesuggereerd dat Adrie Koster de overstap zou maken van Amsterdam naar Eindhoven. Bovendien zou Koster gebaat zijn bij een overwinning van PSV, want dan zou de club uit Eindhoven zo goed als zeker kampioen zijn en volgend jaar Champions Leaque spelen. Bovendien zou Koster hebben gezegd dat Nordin Amrabat niet een speler voor Ajax was. De aanvaller van VVV tekende vervolgens een contract bij PSV.

Adrie Koster was vandaag tijdens de persconferentie niet mild over de berichten die er de afgelopen dagen in de media waren verschenen. Ik ben hier totaal niet over te spreken sprak Koster vandaag. Je kunt rustig zeggen dat het hier om ‘pure stemmingmakerij’ gaat. Er is mij nog nooit iets gevraagd over Amrabat. Dat die jongen nu naar PSV gaat heeft niks met mij te maken.

Bovendien sluit ik niet uit dat ik volgend jaar nog gewoon in dienst ben bij Ajax. Ik heb een contract dat nog een jaar doorloopt, en heb dat toendertijd met mn volle verstand getekend.
Dus het zou zomaar kunnen dat ik volgend jaar weer trainer ben van Jong Ajax.

Tot slot benadrukte Adrie Koster ‘ Ik ben in dienst van Ajax en ik zal er alles aan doen om zondag te winnen van PSV. Dat mijn naam genoemd wordt bij PSV is mooi maar ik ben daar totaal niet mee bezig. Het enige waar ik nu mee bezig ben is om Ajax kampioen te maken’.

Related posts