Van Geel: ‘Ik blijf’

Martin van Geel is en blijft technisch directeur van Ajax. Hij verklaarde dat woensdag tijdens de presentatie van Marco van Basten als toekomstig hoofdtrainer.

Van Geel ligt onder vuur bij Ajax door het rapport dat het algemene en technische beleid van Ajax onder de loep nam. ”Ik kan me vinden in het rapport en de aanbevelingen”, zei Van Geel. ”Je moet altijd kijken naar hoe het beter kan. In het rapport staan ook alleen dingen die niet goed waren. Er zijn het afgelopen jaar bijvoorbeeld ook heel veel contracten van goede spelers verlengd. Dat lees je niet in het rapport”

Van Geel kreeg een steuntje in de rug van Van Basten. ”Ik heb prettige gesprekken met Martin gevoerd”, stelde de nieuwe trainer van Ajax. ”Ik hoop dat Van Geel blijft. Te veel wisselingen zijn niet goed voor de club. Ik denk dat we samen goed kunnen samenwerken.”

Related posts