Van Basten wil een fitte Davids graag bij Ajax houden

Nadat Edgar Davids op het veld terugkeerde van een lange revalidatie verliep zijn spel nog niet zoals hij had gehoopt. De middenvelder liet, waarschijnlijk daardoor, doorschemeren dat hij bezig was aan zijn laatste jaar bij Ajax, maar Marco van Basten wil hem echter behouden voor Ajax, mits hij zijn niveau weer haalt. Tijdens de presentatie als nieuwe trainer van Ajax kwam Van Basten aan het woord over de toekomst van Davids. De huidige bondscoach was duidelijk. “Als hij speelt zoals tijdens de tweede seizoenshelft van vorig seizoen, is hij van harte welkom.”

De Pitbull hoeft dus zeker niet weg van Van Basten. “Dit seizoen is Edgar er lang uit geweest door een beenbreuk. Voor hem is het nu belangrijk om de komende weken en maanden aan te tonen dat hij een versterking is voor de selectie. Als hij daar in slaagt, heb ik hem er volgend seizoen uiteraard graag bij.”

Related posts