Koster haalt Javier Martina bij Ajax 1

Zoals gisteren al gemeld traint Javier Martina, de 21 jarige rechtsbuiten van Jong Ajax, de komende week mee met de selectie van Adrie Koster. Martina die onlangs van het bestuur al een nieuw en verbeterd contract kreeg voorgelegd, was in zijn nopjes met de ‘stage’

In Jong Ajax speelt hij wekelijks de sterren van de hemel. Met zijn snelle acties en passeerbewegingen weet hij wekelijks menig verdediger op het verkeerde been te zetten. Tijdens de middagtraining werd duidelijk waarom Martina bij het eerst elftal is gehaald.

De selectie werd opgedeeld in groepjes, die onderling een klein toernooitje tegen elkaar speelden. Martina die samen met Emanuelson,Vertonghen en Donald een team vormde, liet zien waar hij goed in is. Met gemak zette hij collega’s op het verkeerde been om vervolgens met een fraaie actie de bal in het doel te werken. De technische staf liet na afloop weten dat Martina een goede indruk had achtergelaten.

Ook de doelmannen van Jong Ajax (Marco van Duin en Koen Verhoeff) deden mee met de selectie. Samen met Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar mochten zij de grote doelen verdedigen die tijdens de training werden gebruikt.

Related posts