Braamhaar fluit uitverkochte topper PSV – Ajax

Eric Braamhaar heeft zondag de leiding over PSV – Ajax. De 41-jarige arbiter wordt in Eindhoven geassisteerd door Patrick Gerritsen en Arie Brink. Pol van Boekel is de vierde official. Opvallend genoeg was Braamhaar vorig jaar ook leidsman bij PSV – Ajax. Toen wonnen de Amsterdammers met 1-5. Er ontstond toen nogal enige opschudding over een juichend gebaar dat Braamhaar maakte na een doelpunt van Kenneth Perez. In een latere verklaring bleek dat de 41-jarige arbiter enkel en alleen juichte vanwege de voordeelregel die goed uitpakte.

Als Ajax zondag wint, dan verkleint de ploeg van Adrie Koster de achterstand op PSV tot drie punten. Het duel is inmiddels volledig uitverkocht, ook voor Ajax-fans. Het duel is overigens ook live te volgen op grote schermen in de ArenA. Daarvoor zijn nog wel kaarten verkrijgbaar.


Ook scheidsrechter Braamhaar geniet tijdens de editie PSV-Ajax van vorig seizoen

Related posts