Bakircioglu: ‘Koster’s wisselbeleid is oneerlijk. Hij lijkt een beetje in de war’

Kennedy Bakircioglu heeft zijn ongenoegen geuit over het wisselbeleid van trainer Adrie Koster. Volgens Kennedy is het beleid van de Zeeuwse coach oneerlijk: “Ik denk dat het oneerlijk is. Anderen spelen ook minder, maar mogen wel blijven staan. Ik denk niet dat Koster persoonlijk iets tegen mij heeft, maar het ontbreekt hem aan ervaring. Hij komt van Jong Ajax en moet nu veel sterren tevreden houden, dat is niet de makkelijkste taak. Hij lijkt een beetje in de war”, aldus de Ajacied verwijzend naar zijn vele wissels tegenover het Zweedse Aftonbladet.

Bakircioglu kwam afgelopen zomer over van Twente, maar kon vooralsnog niet imponeren. Ondanks het feit dat de Scandinaviër met Turkse roots zo nu en dan nog eens in de hoofdmacht mocht starten, was het alles behalve goed wat de international liet zien. Dennis Rommedahl geniet dit seizoen veelvuldig de voorkeur op de rechterflank. Afgelopen zondag mocht Bakircioglü slechts één helft opdraven tegen Excelsior. Hij speelde dramatisch. Alleen al zijn corners waren een drama. Hij werd dan ook, in onze ogen, terecht gewisseld.

Related posts