Leonardo: Zondag moet het gebeuren ‘Er is geen tijd meer voor excuses’

Ajax krijgt zondag opnieuw een kans om het zicht op de landstitel weer enigzins binnen bereik te krijgen. Aanvaller Leonardo is terdege bewust, van het belang van zijn ploeg aanstaand weekend.

Zondag gaan we met een hele duidelijke opdracht naar Eindhoven. ‘We moeten gewoon winnen’ Vorig seizoen hebben we daar een prima uitslag neergezet, en daar gaan we zondag weer voor. Dit is normaal gezien de laatste kans die je krijgt om die schaal nog naar Amsterdam te halen, zegt de aanvaller van Ajax die helemaal genezen lijkt te zijn van zijn ernstige kniekwetsuur. Dat PSV eerder dit seizoen met 0-2 won in de Arena zegt ‘Leo’ niet zoveel.

Zondag is weer een wedstrijd op zich volgens Leonardo.’Zondag wil ik vlammen en scoren zodat die 3 punten meegaan naar Amsterdam’. De wedstrijd in Amsterdam moeten we vergeten, dat is geweest. ‘Er is nu geen tijd meer voor excuses’

Ook Adrie Koster ziet weer nieuwe kansen. Toch had volgens Koster de 4-0 zege op Excelsior hoger moeten uitvallen. Vorig seizoen was het doelsaldo heel bepalend en was het uiteindelijk 1 doelpunt wat ons nekte. Nu staan wij op +37 en PSV op +35. Aan ons de taak dus om daar zondag wat aan te doen aldus de nieuwe assistent van…….PSV.

Related posts