Koster rond met PSV? Toekomst assistenten nog onduidelijk

Adrie Koster werkt volgend seizoen als assistent van Huub Stevens bij PSV. Koster gaat dat samen doen met Dwight Lodeweges, die al bij PSV werkt. Jack van Gelder meldde zondag in het programma Studio Voetbal dat de overgang van Koster naar PSV rond is.

Ajax gaat langer door met keeperstrainer Carlo l’Ami. Hij completeert komend seizoen de trainerstaf onder leiding van de nieuwe trainer Marco van Basten, zo meldt het AD. L’Ami is bezig aan zijn eerste seizoen bij Ajax, waar hij Fred Grim opvolgde. Ajax en l’Ami moeten nog om tafel over de duur van het nieuwe contract.

Ajax heeft nog geen beslissing genomen over de toekomst van de assistent-trainers Alfons Groenendijk en Hennie Spijkerman. Zij hebben net als l’Ami een aflopend contract en Ajax wil ook voor hen op zoek naar een functie in de organisatie.

Related posts