Zaakwaarnemer: ‘Ajax wil verder met Slijngard’

Ajax wil het aflopende contract van Donovan Slijngard graag verlengen. Het contract van de 20-jarige linksback loopt in juni af. Volgens Alex Kroes, de zaakwaarnemer van Slijngard, wil Ajax de aanvoerder van Jong Ajax niet kwijt en heeft de club hem een nieuws aanbieding gedaan, zo meldt de zaakwaarnemer tegenover de fansite Ajax Showtime.

Slijngard heeft de aanbieding van Ajax in beraad en zal binnenkort een beslissing nemen over zijn toekomst. Mocht Slijngard het contract niet ondertekenen, dan kan hij komende zomer transervrij naar een andere club overstappen. Slijngard – die eerder door Ajax werd verhuurd aan FC Groningen – heeft inmiddels een paar keer met de A-selectie meegetraind, maar er was nog geen plaats in een wedstrijdselectie voor de jonge verdediger.

Een andere cliënt van Kroes is Javier Martina. “Martina wil graag bij Ajax blijven, maar dan wel als volwaardig lid van de A-selectie. Van Ajax hoor ik goede verhalen over Javier en ik verwacht zelfs dat Martina eerdaags zijn debuut gaat maken”, aldus Kroes.

Zie ook eerdere berichten:
31 mei 2007: Slijngard: Verlengen, weg of anders nog jaar naar Jong Ajax
10 april 2007: Slijngard: Verlengen, weg of anders nog jaar naar Jong Ajax
04 april 2007: Slijngard wilde niet spelen met Groningen tegen Jong Ajax
29 januari 2007: Donovan Slijngard vertrekt op huurbasis naar FC Groningen
7 juli 2006: Donovan Slijngard gekozen tot Ajax Talent van het jaar
29 maart 2006: Ajax maakt contracteren Donovan Slijngard bekend

Related posts