Colin: ‘Ik verwacht niet dat mijn contract verlengd wordt’

Jurgen Colin verwacht dat hij volgend seizoen niet meer bij Ajax speelt. De verdediger die voornamelijk bankzitter is binnen de selectie van Adrie Koster, ziet weinig vertrouwen in een langer verblijf in de Amsterdam Arena.

Jurgen Colin werd afgelopen zomer, mede op advies van Henk ten Cate overgenomen van het engelse Norwich City. In een interview liet de oud-speler van onder andere PSV weten dat een vertrek de meest logische oplossing zal zijn. Eerder dit seizoen heb ik ook al getwijfeld of ik nog wel door moest gaan zegt de 27-jarige Colin. Mede omdat er toen forse kritiek werd losgelaten op de verdediger door de supporters en de media zag Colin even geen toekomst meer. Ik zit nu voornamelijk op de bank en maak nog wel deel uit van de selectie, maar als deze zomer de contracten gaan worden verlengd verwacht ik niet dat ik daar nog bij zit.

Related posts