Ajax A1 verliest topper tegen Feyenoord

Ajax A1 heeft vanmiddag niet kunnen winnen van de leeftijdsgenoten van Feyenoord A1. Al in het eerste kwartier van de wedstrijd liepen de Ajacieden tegen een 2-0 achterstand aan.

Het begin van de wedstrijd begon voor de Ajacieden zeer slecht. Binnen een kwartier zette Jordao Patinama de Rotterdammers op een 2-0 voorsprong. Gaandeweg de eerste helft herpakte Ajax zich wel en kreeg het via Renaldo Jongebloet nog kans op de aansluitingstreffer. In de tweede helft golfde het spel op en neer en nadat Sonny Silooy twee wissels had toegepast,(Zeegelaar voor Jongebloet en Rodney Sneijder voor Lazic) waren er wel kansen op de 2-1, maar het doelpunt bleef uit.

Feyenoord dat toch het gevaarlijkste van het spel had, scoorde in de 71ste wel een goal en gooiden daarmee de wedstrijd in het slot. Silooy begreep er niks van dat zijn team zo slap aan de wedstrijd begon. “We waren op de juiste momenten niet scherp en dat stelt me zwaar teleur” Aan de instelling van mijn spelers lag het zeker niet, want we hadden er met zn allen zin in om deze mini-Klassieker tot een goed einde te brengen.

Opstelling Ajax A1: Padt; Aslan, Blind, Alderweireld, Supusepa; Tillema, Schell (79. Castillion), Olyve; Lazic (54. Sneijder), Jongebloet (46. Zeegelaar), Danillo.