Ogararu vreest het EK te gaan missen

George Ogararu is sinds de komst van Bruno Silva zijn basisplaats kwijtgeraakt aan de Urugayaan. “Ik had gehoopt dat de komst van Silva naar Ajax goed voor mij zou zijn, maar nu blijkt dat ik al zeven wedstrijden lang geen enkele speelminuut heb gekregen. Dan kan je niet zeggen dat ik er beter van ben geworden”, aldus Ogararu op Ajax.nl. Ogararu vreest nu dat het ontbreken van speelminuten gevolgen heeft voor zijn plaats in het nationale elftal van Roemenië. “Het Europees kampioenschap komt er aan en ik wil erbij zijn. Maar ik heb al contact gehad met de bondscoach en hij heeft gezegd dat ik bij Ajax moet spelen, anders neemt hij mij niet mee.”

Komende zondag kan Ogararu waarschijnlijk weer zijn opwachting maken in de basis van Ajax, zo liet trainer Adri Koster vanmiddag doorschemeren. ‘Concurrent’ Silva is namelijk geschorst voor de ontmoeting met Excelsior.

Related posts