Excelsior hoopt op stunt tegen Ajax

Excelsior hoopt zondag voor een stunt te zorgen in de Amsterdam ArenA. Als we naar de historie kijken van deze wedstrijd dan valt er voor de Rotterdammers echter weinig te halen. Nog nooit wist Excelsior te winnen in Amsterdam.

Trainer Ton Lokhoff ziet de ontmoeting echter wel met vertrouwen tegemoet. We hebben Ajax dit seizoen thuis met 2-1 verslagen en vorig jaar werd het in de Arena 2-2. We zijn bezig aan een goede reeks in de Eredivisie. De laatste drie wedstrijden tegen WillemII,Sparta en Nec hebben we de nul weten te houden, dus verdedigend hebben we de zaakjes wel op orde. Op de vraag of aankomende zondag ook de nul wordt gehouden zegt Lokhoff: We komen in ieder geval naar Amsterdam om een resultaat te halen al moet je natuurlijk wel realistisch blijven.

Maar goed als we zondag met 2-1 winnen dan zal je mij niet horen klagen dat we de nul niet hebben gehouden. De laatste weken zijn we door geen enkele club van de mat gespeeld dus daarom zie ik deze wedstrijd wel met vertrouwen tegemoet. Maar als je de statistieken bekijkt hebben we in veertien uitduels tegen Ajax slechts 1 punt gehaald en scoorden we bovendien maar zes keer. Voor de Kralingers zal het echter erop of eronder zijn, want met een zeventiende plek op de ranglijst komt degradatie steeds dichterbij.

Related posts