Ajax legt jeugdspeler Schell vast

Jordi Schell heeft vrijdag een contract ondertekend bij Ajax. De 18-jarige speler uit de A1 heeft zich tot medio 2010 aan de club verbonden. “Het gevoel is goed. Eindelijk is het zover. Dit is het begin van iets moois, hier heb ik jaren voor gewerkt”, zegt Schell, die dit seizoen al tien doelpunten maakte voor de A1, op de officiële website van Ajax. “Mijn voornaamste doel voor de toekomst? Volgend jaar wil ik basisspeler worden bij Jong Ajax. Daarna zie ik wel hoe het verder gaat.”

Schell begon zijn voetballoopbaan bij de amateurclub Hoofddorp. Na te zijn gescout, belandde hij in de C2 van Ajax. Oud-international Arnold Mühren was zijn eerste trainer. Schell fungeerde tot dit seizoen als rechteraanvaller. ‘Sindsdien speel ik op tien, als centrale middenvelder, en het gaat geweldig.’

Related posts