Lindgren: ‘Misschien morgen weer bij de groep’

Rasmus Lindgren blikt in een vraaggesprek op de officiële website terug op de eerste weken na zijn terugkeer bij Ajax. De middenvelder kwam over van FC Groningen en kon direct aan de bak tegen Feyenoord. Momenteel kampt de Zweed echter met een lichte hamstringblessure. “Het gaat gelukkig steeds beter”, aldus Lindgren.

“Toekijken is altijd vervelend. Afgelopen weekend helemaal, want ik voelde me goed. Helaas kon het niet anders tegen NAC. Je wilt altijd spelen. Maar het besef dat dat door die blessure toch niet mogelijk was, maakte dat ik toch rustig heb kunnen kijken. Ik was daardoor tijdens de wedstrijd niet zenuwachtig of zo”, geeft de Scandinaviër aan.

Komend weekeinde wanneer Ajax aantreedt tegen Excelsior hoopt de international er weer bij te kunnen zijn. “Ik hoop dat de hamstring goed reageert. Als het goed aanvoelt, dan kan ik morgen misschien weer met de groep meetrainen”.

Related posts