Ajax geeft Davids onbeperkte bedenktijd over zijn toekomst

Edgar Davids moet geen overhaaste beslissingen nemen omtrent het verloop van zijn loopbaan, althans dat hoopt Ajax. Ajax hoopt dat de aanvoerder er nog een seizoen aanplakt, maar vrezen een minder positief besluit van de middenvelder. Gisteren sprak de routinier met technisch directeur Martin van Geel. Hieruit is gebleken dat de voormalig international van Oranje nog altijd niet zeker is van zijn zaak. “We hebben een kop koffie gedronken met elkaar, daarin heb ik gevraagd hoe hij zijn nabije toekomst ziet. Edgar weet het nog niet precies. Hij overweegt een afscheid, maar twijfelt”, aldus het bestuurslid.

“Hij gaat er op zijn gemak over nadenken en gelijk heeft hij. We hebben hem als club daarbij geen termijn gesteld. Een speler van zijn status verdient respect én tijd bij belangrijke beslissingen. Hij zal het ons ongetwijfeld tijdig laten horen of hij stopt of niet.” Volgens Van Geel heeft de komst van Marco van Basten als nieuwe hoofdtrainer geen invloed op het besluit van Davids.

Related posts