Ajax weet nog van niets over stoppen Davids: Woensdag gesprek

Ajax is officieel nog niet op de hoogte gesteld dat Edgar Davids er serieus over nadenkt om zijn loopbaan als profvoetballer te beeindigen. Davids zelf verklaarde tegenover de media; “Dat is toch niet raar,aan alles komt een einde”

Martin van Geel zegt hierover,”Als ik hem zie voetballen zie ik honderd procent gedrevenheid maar hij is degene die zijn lichaam voelt. De stelling dat Davids versleten zou zijn en het niveau niet meer aankan wil Van Geel niet onderschrijven. Woensdag heb ik een afspraak met Edgar en dan gaan we eens rustig kijken naar hoe en wat aldus Van Geel. “Ik wil niet op de zaken vooruitlopen”

Bryan Roy,jeugdtrainer bij Ajax,schrijft de Pitbull zeker nog niet af. Vorig seizoen was hij de drive in het elftal en dat kan niet zomaar weg zijn. Edgar is net terug van een behoorlijke blessure en heeft even de tijd nodig om weer de Davids te zijn die we kennen. Paolo Maldini is 39 jaar en doet toch ook nog gewoon mee. Edgar is op en top professional en dit heeft gewoon te maken met de blessure.

Teammanager en goede vriend David Endt zegt hierover; “Letterlijk heeft Edgar gelijk dat er aan alles een einde komt maar als ik in zijn ogen kijk denk ik niet dat dat eindpunt nu al is bereikt”

bron ajaxonline

Related posts