Zaakwaarnemer: ‘Bericht over Davids en horeca is onzin’

Edgar Davids heeft helemaal niet restaurant annex cocktailbar Vuong in Amsterdam op het oog zoals eerder vanochtend door De Telegraaf gemeld werd (zie eerdere bericht). Volgens de zaakwaarnemer van Davids; Geerlings is het bericht nergens op gebasseerd. “Hoe het bericht in de wereld komt weet ik niet. Ik kan me alleen voorstellen dat een investeringsgroep, waar Davids een belang in heeft, in deze horeca-gelegenheid geinteresseerd is maar Davids persoonlijk in ieder geval zeker niet.

Davids stopt volgens Geerlings ook nog niet definitief met voetbal: “Er zijn diverse scenario’s. Een ervan is stoppen maar het is goed mogelijk dat Edgar zijn loopbaan ergens anders voortzet. Hij gaat in ieder geval niet stoppen om in de horeca te gaan, moge dat duidelijk zijn”, aldus Geerlings.

Related posts