Stand van zaken geblesseerde Anita, Delorge en Van der Wiel

Gregory van der Wiel en Vurnon Anita werken na langdurig blessureleed aan hun herstel, zo meldt de officiële website van Ajax. Anita lijkt een paar stapjes verder in zijn revalidatieproces. Van der Wiel trainde maandagochtend nog apart. Het lijkt langzaam beter te gaan met de verdediger. Hij deed pittige oefeningen met de bal en liet zien weer behoorlijk aan te kunnen zetten. Ook Laurent Delorge was maandag weer van de partij bij de groepstraining. De Belg wordt steeds fitter en lijkt langzaam weer klaar voor het echte werk.

De Belgische middenvelder van Ajax verscheen op 7 oktober 2007 voor het laatst binnen de lijnen. Delorge kampt al geruime tijd met een achillespeesblessure. Delorge wil bij zijn herstel van zijn achillespeesblessure echter rustig aan doen. De Belg zegt in Ajax Life dat hij bij zijn vorige problemen met zijn achillespees te vroeg is begonnen met trainen.

“Het gaat voorlopig de goede kant op, maar ik zal stap voor stap moeten proberen dit seizoen nog aan te haken. En dan heb ik het nog niet eens over de concurrentie. Zover durf ik geeneens te kijken,” aldus de 28-jarige Delorge.

“Conditioneel lig ik ontzettend achter op de rest van de selectie. Ze zeggen dat dát net zo lang duurt als de blessureperiode. In dat geval wil ik gewoon fit aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen beginnen.”

Related posts