Ook geen toekomst voor Aron Winter bij Ajax?

Eerder kreeg Sonny Silooy al te horen dat hij moet vertrekken bij Ajax. En doordat de nieuwe coach Marco van Basten zijn eigen assistenten John van het Schip en Rob Witschge meeneemt moeten ook de huidige assistenten Alfons Groenendijk en Hennie Spijkerman wijken. Spijkerman wordt ook als kandidaat genoemd om na dit seizoen samen met Groenendijk of met Bob de Klerk Jong Ajax onder zijn hoede te nemen. Dat meldt de website Highlow.nl. Adrie Koster, die aanvankelijk terug zou keren naar het beloftenelftal, maakt waarschijnlijk de overstap naar PSV. Voor Aron Winter, de huidige coach van Jong Ajax, zou in het geschetste scenario geen toekomst meer zijn.

Rob Witschge, de kersverse assistent-coach van Ajax en een goede vriend van Winter, weet van niets. “Nou, dat zou ik toch wel weten, want ik zie Aron bijna dagelijks”, reageert hij op Highlow.nl. Spijkerman wordt inmiddels genoemd als nieuwe hoofdtrainer van FC Volendam, waar hij de vertrekkende Stanley Menzo na dit seizoen zou kunnen opvolgen.

Related posts