Luinge: ‘De tijd om te stoppen nadert’

Scheidsrechter Roelof Luinge overweegt om aan het einde van het seizoen 2008-2009 te stoppen met het leiden van wedstrijden in het betaalde voetbal.

Luinge die nog een contract heeft tot 1 juli 2009 bij de voetbalbond denk dat het dan ook een goede keuze zal zijn om te stoppen.De 52-jarige scheidsrechter zegt zelf nog fysiek en conditioneel topfit te zijn.Volgend seizoen ben ik precies 25 seizoenen scheidsrechter geweest in de eredivisie en misschien vraagt de bond wel of ik er nog een jaartje bij aan wil plakken.Maar zelf denk ik dat het dan wel mooi geweest is.Een passend afscheidskado zal Luinge waarschijnlijk wel ontvangen van Willem van Hanegem.Die schijnt druk bezig te zijn met een videoband waarin Luinge veel zal voorkomen aldus ”De Kromme”

Related posts