Emanuelson: ‘Iedereen is blij met de komst van Cruijff’

De Gebeurtenissen afgelopen week bij Ajax zijn bij de spelersgroep ook niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het moge duidelijk zijn: Ajax bouwt aan een nieuwe toekomst en de eerste stappen zijn gezet volgens Urby Emanuelson.

Buiten het voetbalveld is er heel veel gebeurt bij Ajax zegt Emanuelson. Op zich merken wij daar als groep niet zo heel veel van. Natuurlijk hebben wij het er met elkaar wel over en volgen we de ontwikkelingen wel, maar de meeste dingen staan toch wel ver van ons af. Neem nou mensen als Fontein en Jaake, ”We zien ze amper”zegt de verdediger. Toch is het voor Emanuelson ook duidelijk dat de stemming rondom Ajax enorm is omgeslagen sinds de komst van Johan Cruijff. Natuurlijk is iedereen blij met de komst van Cruijff. Hij is toch iemand met een enorme uitstraling en een grote staat van dienst. Dat hij naar Ajax komt, net zoals Marco van Basten, is natuurlijk een mooi begin.

bron ajax-zone

Related posts