Edgar Davids stapt in Amsterdamse horeca

Edgar Davids kondigde afgelopen zondag aan te vertrekken bij Ajax en wellicht helemaal te stoppen met voetballen. Inmiddels meldt De Telegraaf dat Davids al druk bezig is met zijn toekomst en investeert in de Amsterdamse horeca. Davids zou zijn oog hebben laten vallen op restaurant annex cocktailbar Vuong

De oude eigenaar Tau Lounge bv, van topondernemer en oprichter van club Jimmy Woo Casper Reinders, heeft bevestigd dat de horecagelegenheid in de Korte Leidse Dwarsstraat per 1 januari is verkocht. Vuong is momenteel gesloten en medewerkers van Tau Lounge bevestigen dat Davids’ zaakwaarnemer en advocaat mr. R.D. Geerlings de tent heeft overgenomen. Het lijkt waarschijnlijk dat hij dit heeft gedaan in opdracht van Davids, die volgens het personeel van Tau Lounge niet wil dat zijn naam wordt genoemd als nieuwe eigenaar.

Horeca-etablissementen zijn steeds vaker in trek bij voetballers. Meest bekende uitbater is Patrick Kluivert die in Barcelona eigenaar is van lounge club Carpe Diem. Verder kocht Marc Overmars een eetcafé in Epe, schafte Willy van de Kerhof een restaurant in Leende aan en is voormalig Roda JC-aanvaller Max Huiberts sinds 1998 verbonden aan Grand café Max in Zwolle.

Bron: De Telegraaf

Related posts