Menzo weer naar Ajax?

Stanley Menzo wordt genoemd als de nieuwe keeperstrainer van Ajax.Menzo die nu coach is van Fc Volendam zal dan weer onder de vleugels van Marco van Basten gaan werken.Voor Menzo is dit geen onbekend terrein omdat hij ook al eerder keeperstrainer was onder Van Basten bij het Nederlands Elftal.

De huidige keeperstrainer van Ajax,Carlo L”Ami heeft nog een contract tot 30 juni 2008.Hiermee lijkt dus de stoelendans binnen de Technische Staf te zijn begonnen.Als opvolger van Menzo bij de palingclub wordt namelijk Hennie Spijkerman genoemd.Hij zou samen met Luc Nijholt nu nog trainer van Stormvogels Telstar de plaats van Menzo moeten innemen.Adrie Koster heeft inmiddels een gesprek gevoerd met lampenstad over de functie van assistent trainer.Naar verluidt zal Alfons Groenendijk de scepter overnemen van Aron Winter bij Jong Ajax.. Dit laatste echter doet bij Rob Witschge – goede vriend van Winter – de wenkbrauwen fronzen. “Nou, dat zou ik toch wel weten, want ik zie Aron bijna dagelijks.” De assistent van Marco van Basten is toegevoegd assistent-trainer van de Jonge Ajacieden. “Als assistent bondscoach sta je niet dagelijks langs het veld, maar Aron nodigde me vorig jaar uit om bij Jong Ajax te komen helpen.” Voorlopig zijn Groenendijk en Spijkerman nog gewoon op de bank te vinden naast Adrie Koster

bron highlow.nl

Related posts