Aegon verbaasd over uitspraken Jaake

Aegon,de beoogde nieuwe shirtsponsor van Ajax heeft met verbazing gereageerd op de uitspraken van John Jaake over de nieuwe sponsordeal.

Volgens Jaake zou het binnenhalen van Aegon niet alleen het werk zijn van Fontein maar zou het een teamproces zijn geweest waarin volgens Jaake niet Maarten Fontein maar juist financieel directeur Jeroen Slop de meeste eer toekomt.Aegon is zeker niet blij met de uitspraken van Jaake en zou dit zelfs zien als een verkapte motie van wantrouwen.Aegon bevestigt dat zij juist wel de meeste contacten hebben gehad met Maarten Fontein die hiermee zijn werkgever verzekerde van een dikke sponsordeal van 12 miljoen euro per jaar.Jaake spreekt dus weer onwaarheden en zou nu toch echt zijn conclusie moeten trekken en vertrekken bij Ajax dat overigens met de beoogde nieuwe deal wel tot de best betaalde clubs in Europa gaat behoren qua sponsorinkomsten.

bron fcupdate

Related posts