Davids volgend seizoen niet meer bij Ajax

Edgar Davids liet vanmiddag tegenover RTL weten dat hij volgend seizoen niet meer bij Ajax zal voetballen. Mogelijk hangt hij zijn schoenen zelfs helemaal aan de wilgen. “Aan alles komt een eind”, liet de 34-jarige middenvelder nuchter weten.

Davids weet niet of Van Basten de coach is die Ajax terug naar de top kan leiden. “Als hij de trainer is die de successen terug kan brengen bij Ajax, ben ik de eerste om dat toe te juichen. Hij heeft echter nog geen ervaring als clubcoach, dus moet het nog waarmaken”, aldus de middenvelder.

Davids speelt pas weer een jaar voor Ajax. In zijn eerste half jaar was hij enorm belangrijk voor de Amsterdamse ploeg, maar dit seizoen is zijn bijdrage – mede door een scheenbeenbreuk – zeer beperkt. Vandaag speelde de aanvoerder weer in het uitduel met NAC, maar de laatste wedstrijden was hij gepasseerd ten faveure van de in de winterstop aangetrokken (en vandaag geblesseerde) Rasmus Lindgren.

Related posts