Alweer een: ‘Ook Sulejmani had op dit moment bij Ajax kunnen spelen’

De afgelopen weken stapelen de namen van spelers die momenteel aardig uit de verf komen en ook in de belangstelling van Ajax zouden hebben gestaan zich aardig op: Dszudzsak, Cahais en Nijland bijvoorbeeld. Aan dat rijtje kan volgens zijn zaakwaarnemer ook Miralem Sulejmani worden toegevoegd. Volgens die zaakwaarnemer; Mihael Stankovic was Sulejmani twee jaar geleden in beeld bij de Amsterdamse club, maar schijnt hij toen niet goed genoeg te zijn bevonden, zo verteld hij tegenover Ajax Showtime.

‘We hebben een gesprek gehad met Martin van Geel. We hadden verwacht dat we een contract zouden tekenen maar dat is niet gebeurd,’ aldus Stankovic. ‘Ajax gaf als reden voor het niet contracteren van Miralem op dat hij te duur was. Ook zouden de risico’s te groot zijn. Volgens mij is dit onzin. Ik denk dat ze niet overtuigd waren van de kwaliteiten van Miralem.’

Contract verlengd
Enkele dagen geleden werd bekend dat Ajax, Feyenoord en PSV al belangstelling zouden hebben getoond maar dat Sulejmani waarschijnlijk zijn contract bij SC Heerenveen gaat verlengen (zie eerdere bericht) .

Related posts