Lindgren, Kuffour en Gentenaar twijfelgevallen voor uitwedstrijd tegen NAC Breda

Rasmus Lindgren is een twijfelgeval voor de uitwedstrijd, zondag (12:30uur), tegen NAC Breda. De Zweedse middenvelder kampt met een pijnlijke hamstring en ontbrak daardoor op de vrijdagtraining. Trainer Adrie Koster hoopt morgen meer duidelijkheid te krijgen over de ernst van de blessure van Lindgren. Edgar Davids keert zeer waarschijnlijk terug in de basisformatie wanneer de Zweed daadwerkelijk niet zal kunnen spelen.

Voor de langdurig geblesseerde Laurent Delorge, Gregory van der Wiel en Vurnon Anita komt de uitwedstrijd bij NAC nog steeds te vroeg.

Kuffour en Gentenaar
Adrie Koster neemt morgen de beslissing of Samuel Kuffour en Dennis Gentenaar bij de selectie zitten voor het duel met NAC. Gentenaar kampt met een rugklachen en Kuffour is nog altijd niet volledig wedstrijdfit. De Ghanees speelde alleen nog maar voor Jong Ajax sinds zijn komst in de winterstop. Als Gentenaar niet fit is, zal Erik Heijblok hem vervangen als reservekeeper.

NAC won dit seizoen al twee keer van Ajax. “Het is een lastige ploeg”, zei Koster over de tegenstander uit Breda. “Er is ook veel gebeurd deze week bij Ajax. We hebben ons op het voetballen proberen te concentreren. Hopelijk kunnen we dat zondag ook zien.”

Related posts