Perez: ‘Uitdaging om voor Ajax te spelen door Cruijff nog mooier’

Kenneth Perez is blij de komst van Johan Cruijff naar Ajax. Cruijff gaat bij de Amsterdammers proberen een betere organisatie neer te zetten. Afgelopen zondag presenteerde de commissie Coronel een rapport waarin stond dat het technische beleid en het bestuursmodel van Ajax op de schop moet

Perez heeft er vertrouwen in dat Ajax met de komst van Cruijff weer een betere club wordt. “Als dat rapport van de commissie leidt tot een nog groter, nog sterker en nog beter Ajax is het nog een grotere uitdaging om voor Ajax te spelen”, zei de Deense middenvelder. “Zeker als Cruijff iets gaat doen voor de club.”

Halverwege het seizoen keerde Perez na een uitstapje van een half jaar bij PSV terug in de hoofdstad. “Ik hou van Ajax, het is een warme club en ik merk, lees en voel dat mensen het toejuichen dat Cruijff terugkomt bij Ajax. Dat maakt voor mij de uitdaging nog mooier er iets moois van te maken in Amsterdam.”

Related posts