Fontein alias Alice in Wonderland

Vorige week melde Johan Derksen dat hij het rapport van de commissie Coronel in handen had. Daarin stond volgens hem dat Jeroen Slop de taken van Maarten Fontein zou overnemen.

Dit is opmerkelijk, want Slop ging afgelopen maandag voor 4,5 weken op vakantie. Fontein is ook nog niet op straat gezet, dat zal dan ook de komende 4,5 weken niet gebeuren.

In het verhaal van de VI staat dat Fontein bij Ajax de bijnaam “Alice in Wonderland” heeft. Maarten Fontein zou er nog weleens naast zitten qua voetbalkennis. Zo noemde hij Jan Arie Van der Heijden de nieuwe Steven Gerard van Ajax. Even viel er een stilte, nadat Van Geel hem corrigeerde: ‘Hij heeft meer wat van Arnold Muhren’.

In het conceptpersbericht staat verder dat Fontein de bevindingen van de commissie Coronel niet wilde erkennen. Ook staat er in de VI dat Aegon het merkwaardig vindt als Fontein nu zou vertrekken, aangezien ‘ze samen naar China wilden’.

Related posts